Even over jou hebben, Annette…

2015. Laten we er een mooi jaar van maken! Al weer 15 jaar na het millennium en over evenveel jaren zitten we al weer in 2030. Klinkt als een sciencefiction film. Het gaat allemaal zo voorbij. Op dagen als deze wensen we elkaar het allermooiste, en kijken we ook even om, naar het afgelopen jaar.

2014, was een jaar wat ons prachtige dingen en mooie mensen heeft gebracht. Op de sociale media zie je de mooiste verhalen en postings. Toch wil ik voor mijzelf ook stilstaan bij de andere kant. Het verdrietigste van het afgelopen jaar, was voor mij persoonlijk het overlijden van een zeer geliefde collega. We werken bij High Profile Events met een kleine ploeg mensen. Op 17 maart gaat onze collega Annette Stroucken naar het ziekenhuis om bloed te prikken, na allerlei vage klachten. Ze moet diezelfde dag terugkomen. Acute leukemie. Na een bizar heftige strijd van drie weken overlijdt zij onverwacht doordat een complicatie haar fataal wordt. 7 april 2014. Een prachtige sportieve vrouw, van 56 jaar is er ineens niet meer. Ik kan het af en toe nog niet snappen, maar zo is blijkbaar het leven. En de dood, ineens.

Op deze eerste dag van het nieuwe jaar, wilde ik het eigenlijk gewoon over jou hebben Annette. Over jouw energie, jouw passie, jouw schaterlach, jouw liefde. En ik weet heel zeker, dat er heel wat lieve mensen om jou heen, dit vandaag ook doen. Gewoon, even over jou hebben. Omdat we je missen.

  2 gedachten over “Even over jou hebben, Annette…”

  1. Mooi, man! Even stilstaan bij zij die ons dierbaar zijn…
   Goed voorbeeld ook van hoe vergankelijk het leven is. Laten wij daarom genieten van elke dag! Beste wensen ook nog voor het nieuwe jaar, John!

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.