WieDan.nl

Blotevissenkijker. Verdwaald filosoof. WakkerMaker. Gelooft niet alles wat hij denkt. Gaat taboes niet uit de weg. Kijkt graag naar ijsvogels. Schrijft Knappers.nl sinds 2007. Rijdt het liefst op een oude BMW. Lanceert in de lente van 2019: IKZOEKEENMOTOR.NL John werkt bij Events.nl. Steunt initiatieven zoals MIND, Samen Sterk Zonder Stigma en 113 zelfmoord preventie.

Ik schrijf sinds 2007 de blog Knappers.nl. Als hobby.
Een soort van levensloop en bezigheden lees je via Wiedan.nl

Foto gemaakt door: Franka van der Rijt.

Knappers.nl, een schrijfhobby sinds 2007. Ik geloof niet alles wat ik denk en schrijf soms graag iets op. Over thema’s als vrijheid, psychologie, filosofie, natuur en verder gewoon over wat mij boeit. Een soort verantwoording vind je hier . De laatste jaren schrijf ik als Roosendaler wat vaker over mijn stad. Vanuit mijn allergie voor de bureaucratische macht van de arrogantie kom ik soms in verweer tegen bestuurders van de stad Roosendaal. Zeker als zij hun ego, status en geld belangrijker vinden dan mensen en milieu.

Werk: Sinds 1985 in diverse verkoopfuncties; sinds 1995 bij High Profile, een multimediabedrijf. Binnen High Profile Events hou ik mij bezig met sales en (online) marketing. Onze portaalsite Events.nl verstrekt informatie over zakelijke evenementen. Voor zakelijk contact, zie LinkedIN.

wijzijnmind-logo-twitter-y16veeuk_400x400Sinds 2013 steun ik MINDDit is een gezamenlijk initiatief van Fonds Psychische Gezondheid, Korrelatie en het Landelijk Platform GGz. MIND wil psychische problemen voorkomen en mensen die hiermee te maken hebben ondersteunen.

Geboren: 1961. Na VWO en dienstplicht gestudeerd aan het Moller Instituut, Tilburg. (Nieuwe Leraren Opleiding). Zonder diploma in 1984 vertrokken; er gaat wel eens wat mis. Als vanzelf het bedrijfsleven ingerold. Kennis delen zat er in, nu op een andere plek.

Getrouwd in 1992 met Betty, mijn engel die in 1990 voorbij kwam, met haar, nu onze 2 kinderen. “Time flies, when you’re having fun.”

Opa sinds 2009, van de liefste, mooiste kleindochter van de wereld.
Het leven heeft mij geleerd dat tegenslagen vooral kansen zijn. Ze maken je wakker.
Alles wat je tegenkomt, is je leraar.

Passies: Ik hou van mensen, dieren en natuur. Ben verliefd op de ijsvogel. En rij graag op een oude BMW motorfiets. Zou wat vaker (lees: beter) gitaar willen spelen en verwonder mij graag.  Volgens mij is het leven simpelweg een optelsom van de dingen die je dagelijks overkomen. Hoe jij daar mee omgaat, bepaalt of je lol hebt.

Motto: Geniet van deze dag, want die komt nooit meer terug! (met dank aan René)

Interview over mijn vak: website van Rikkert Walbeek: Sales is een vak!

Toen ik met bloggen begon werd ik geïnspireerd door de Advaita Vedanta filosofie. Mijn leraar Rob van Dijk (overleden in 2011; oprichter Advaita.nl) ben ik dankbaar voor het wakker schudden!

Wetenschap: Wat ik schrijf, ben ik zeker niet. Enige zekerheid: Ik Ben! Gedachten die resten, variëren van dwarsdenkend filosoof tot commerciële druktemaker.

Contact ?

Zie: www.knappers.nl/contactreageren/
Of via de sociale media.

Zakelijk contact? Via www.events.nl


Met hartelijke groet, houdoe, John Knappers

PS 1: Sinds 2013 steun ik MIND. Samen met MIND hebben we dit filmpje gemaakt. In 2001 heeft mijn ziekte voor de laatste keer mijn leven flink ontregeld.  Door diverse therapieën en levenslessen heb ik mogen leren om mijn leven in balans te krijgen. Via dit filmpje geef ik steun en voorlichting aan lotgenoten en betrokkenen.

PS 2: In Roosendaal strijden we met velen tegen de plannen voor een MESTFABRIEK. In dit fragment, uitgezonden door Omroep Brabant, leggen we uit, waarom:

 

Een gedachte over “WieDan.nl”

 1. John,

  Goede morgen.
  Hieronder mijn bericht naar je trotse ouders.
  Goed gedaan gisteren.
  Voor vuur,elan en passie.
  En met de juiste woorden.
  Warme groet.
  Paul Klaver

  Aan Riet,Sjef,

  Jullie zoon John.
  Trotse ouders Riet en Sjef voor de buis.
  Geen minuut gemist.
  Wat zijn jullie trots geweest.
  En nog.
  In de voetsporen van politica Riet .
  En in navolging van de passie van Sjef.
  Proficiat.
  We zien elkaar weer eens snel.
  Warme groet.
  Paul Klaver

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

WakkerMaker. Gelooft niet alles wat hij denkt!