WieDan.nl

Mijn naam is John Knappers. Ik werk in de mediawereld. Muziek, events, motoren en contentmarketing zijn mijn passies. Mensen en diensten verbinden. Een prachtig vak. Ik verzamel domeinnamen en eentje daarvan is Wiedan.nl

Als verdwaald filosoof schrijf ik sinds 2007 op Knappers.nl. 
Ik rij het liefst op een oude BMW.
Deze twee passies (contentmarketing en motorfietsen) zorgden ervoor dat ik in maart 2019 mijn hart volgde en op een idee kwam om een website te bouwen voor en door motorrijders. Passie voor motoren wordt hier gedeeld, later in 2021 bleek deze hobby de basis te worden voor een nieuw bedrijf van mijn vrouw Betty Knappers:

Ikzoekeenmotor.nl:

Op deze website delen we verhalen van motorrijders en hun passie voor motoren: Ikzoekeenmotor. 

De website heeft behoorlijk wat fans opgebouwd via Facebook. Hier delen we alle items die op de website verschijnen en daarnaast hebben we een erg gezellige besloten pagina: PASSIE VOOR MOTOREN.


Nog wat levensloop dingetjes: 

Geboren: 1961. Na VWO en dienstplicht heb ik enkele jaren gestudeerd aan het Moller Instituut, Tilburg. (Nieuwe Leraren Opleiding). Als vanzelf het bedrijfsleven ingerold. Kennis delen zat er in, nu op een andere plek.

Getrouwd in 1992 met Betty. Sinds 1995 werk ik bij Events.nl  en later ben ik initiatieven gaan steunen zoals MIND.

Foto gemaakt door: Franka van der Rijt.

Knappers.nl, is een schrijfhobby vanaf 2007. Ik geloof niet alles wat ik denk en schrijf soms graag iets op. Over thema’s als vrijheid, psychologie, filosofie, natuur en verder gewoon over wat mij boeit.

Werk: Sinds 1985 in diverse verkoopfuncties; sinds 1995 bij High Profile, een multimediabedrijf. Binnen High Profile Events hou ik mij bezig met sales en (online) marketing. Onze portaalsite Events.nl verstrekt informatie over evenementen. 

Voor zakelijk contact, zie ook: LinkedIN.

 

Sinds 2013 steun ik MINDeen gezamenlijk initiatief van Fonds Psychische Gezondheid, Korrelatie en het Landelijk Platform GGz. MIND wil psychische problemen voorkomen en mensen ondersteunen.

 

Opa sinds 2009, van de liefste, mooiste kleindochter van de wereld. Het leven heeft mij geleerd dat tegenslagen vooral kansen zijn. Ze maken je wakker. Alles wat je tegenkomt, is je leraar.

 

Onze vorige boxer Sjaan.

Passies: Ik hou van mensen, dieren en natuur. Ben verliefd op de ijsvogel. En rij graag op een oude motorfiets. Zou wat vaker (lees: beter) gitaar willen spelen en verwonder mij graag.  Volgens mij is het leven simpelweg een optelsom van de dingen die je dagelijks overkomen. Hoe jij daar mee omgaat, bepaalt of je lol hebt.

Motto: Geniet van deze dag, want die komt nooit meer terug! (met dank aan René Küchler)

Interview (een oudje) over mijn vak: website van Rikkert Walbeek: Sales is een vak!

Toen ik met bloggen begon werd ik geïnspireerd door de Advaita Vedanta filosofie. Mijn leraar Rob van Dijk (overleden in 2011; oprichter Advaita.nl) ben ik dankbaar voor het wakker schudden!

Wetenschap: Wat ik schrijf, ben ik zeker niet. Enige zekerheid: Ik Ben! Gedachten die resten, variëren van dwarsdenkend filosoof tot commerciële druktemaker.

Contact ?

Zie: www.knappers.nl/contactreageren/
Of stuur een e-mail aan john@knappers.nl 
Of via de sociale media.
Zakelijk contact? Via www.events.nl


Met hartelijke groet, houdoe, John Knappers

PS 1: Sinds 2013 steun ik MIND. In 2001 heeft mijn ziekte voor de laatste keer mijn leven flink ontregeld.  Door therapieën en levenslessen heb ik mogen leren om de boel in balans te krijgen. Via dit filmpje, maar ook in het dagelijkse leven, geef ik steun en voorlichting aan lotgenoten en betrokkenen.

PS 2: In Roosendaal strijden we met velen tegen de plannen voor een MESTFABRIEK. In dit fragment, uitgezonden door Omroep Brabant, leggen we uit, waarom:

Een gedachte over “WieDan.nl”

 1. John,

  Goede morgen. Hieronder mijn bericht naar je trotse ouders. Goed gedaan gisteren. Voor vuur,elan en passie. En met de juiste woorden. Warme groet. Paul Klaver

  Aan Riet,Sjef,
  Jullie zoon John. Trotse ouders Riet en Sjef voor de buis. Geen minuut gemist.
  Wat zijn jullie trots geweest. En nog.
  In de voetsporen van politica Riet. En in navolging van de passie van Sjef. Proficiat. We zien elkaar weer eens snel.
  Warme groet. Paul Klaver

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WakkerMaker. Gelooft niet alles wat hij denkt!