WieDan.nl

Met mijn 2 grote liefdes aan het strand.

Mijn naam is John Knappers. Ik werk en hobby als “wakkermaker” in de mediawereld. Sales, en contentmarketing zijn mijn passies. Mensen en diensten verbinden. Een prachtig vak. Ik verzamel wat domeinnamen en een eentje daarvan is Wiedan.nl. Deze url gebruik ik als verwijzing naar mijn levensloop. Wanneer mensen dan vragen wat ik doe, kan ik een kort antwoord schrijven.

Als verdwaald filosoof schrijf ik sinds 2007 op Knappers.nl. Ik rij het liefst op een oude BMW. Deze twee passies (contentmarketing en motorfietsen) zorgden ervoor dat ik in maart 2019 op een gezellig idee kwam:

Ikzoekeenmotor.nl:

De boxer op 2 wielen wordt bewaakt door de boxer op 4 poten.

Op deze website delen we verhalen van mensen en hun passie voor motoren. Vanaf 2019 heb ik Knappers.nl geparkeerd en ben ik na 12 jaar (bijna 700 artikelen) mijn inspiratie los gaan laten op de hobby Ikzoekeenmotor. 

 

Nog wat van die levensloop dingetjes: 

Geboren: 1961. Na VWO en dienstplicht gestudeerd aan het Moller Instituut, Tilburg. (Nieuwe Leraren Opleiding). Zonder diploma in 1984 vertrokken; er gaat wel eens wat mis. Als vanzelf het bedrijfsleven ingerold. Kennis delen zat er in, nu op een andere plek.

Getrouwd in 1992 met Betty, mijn engel die in 1990 voorbij kwam, met haar, nu onze 2 kinderen. “Time flies, when you’re having fun.”

Sinds 1995 werk ik bij Events.nl  en steun ik initiatieven zoals MIND, Samen Sterk Zonder Stigma en 113 zelfmoord preventie.

Foto gemaakt door: Franka van der Rijt.

Knappers.nl, is (was) een schrijfhobby van 2007 tot 2019. Ik geloof niet alles wat ik denk en schrijf soms graag iets op. Over thema’s als vrijheid, psychologie, filosofie, natuur en verder gewoon over wat mij boeit. Een verantwoording vind je hier.

Werk: Sinds 1985 in diverse verkoopfuncties; sinds 1995 bij High Profile, een multimediabedrijf. Binnen High Profile Events hou ik mij bezig met sales en (online) marketing. Onze portaalsite Events.nl verstrekt informatie over evenementen. Voor zakelijk contact, zie LinkedIN.

Sinds 2013 steun ik MINDeen gezamenlijk initiatief van Fonds Psychische Gezondheid, Korrelatie en het Landelijk Platform GGz. MIND wil psychische problemen voorkomen en mensen ondersteunen.

 

Passies:

Opa sinds 2009, van de liefste, mooiste kleindochter van de wereld.
Het leven heeft mij geleerd dat tegenslagen vooral kansen zijn. Ze maken je wakker.
Alles wat je tegenkomt, is je leraar.

Onze vorige boxer Sjaan.

Passies: Ik hou van mensen, dieren en natuur. Ben verliefd op de ijsvogel. En rij graag op een oude motorfiets. Zou wat vaker (lees: beter) gitaar willen spelen en verwonder mij graag.  Volgens mij is het leven simpelweg een optelsom van de dingen die je dagelijks overkomen. Hoe jij daar mee omgaat, bepaalt of je lol hebt.

Motto: Geniet van deze dag, want die komt nooit meer terug! (met dank aan René Küchler)

Interview over mijn vak: website van Rikkert Walbeek: Sales is een vak!

Toen ik met bloggen begon werd ik geïnspireerd door de Advaita Vedanta filosofie. Mijn leraar Rob van Dijk (overleden in 2011; oprichter Advaita.nl) ben ik dankbaar voor het wakker schudden!

Wetenschap: Wat ik schrijf, ben ik zeker niet. Enige zekerheid: Ik Ben! Gedachten die resten, variëren van dwarsdenkend filosoof tot commerciële druktemaker.

Contact ?

Zie: www.knappers.nl/contactreageren/
Of via de sociale media.

Zakelijk contact? Via www.events.nl


Met hartelijke groet, houdoe, John Knappers

PS 1: Sinds 2013 steun ik MIND. Samen met MIND hebben we dit filmpje gemaakt. In 2001 heeft mijn ziekte voor de laatste keer mijn leven flink ontregeld.  Door therapieën en levenslessen heb ik mogen leren om de boel in balans te krijgen. Via dit filmpje geef ik steun en voorlichting aan lotgenoten en betrokkenen.

PS 2: In Roosendaal strijden we met velen tegen de plannen voor een MESTFABRIEK. In dit fragment, uitgezonden door Omroep Brabant, leggen we uit, waarom:

 

Een gedachte over “WieDan.nl”

 1. John,

  Goede morgen.
  Hieronder mijn bericht naar je trotse ouders.
  Goed gedaan gisteren.
  Voor vuur,elan en passie.
  En met de juiste woorden.
  Warme groet.
  Paul Klaver

  Aan Riet,Sjef,

  Jullie zoon John.
  Trotse ouders Riet en Sjef voor de buis.
  Geen minuut gemist.
  Wat zijn jullie trots geweest.
  En nog.
  In de voetsporen van politica Riet .
  En in navolging van de passie van Sjef.
  Proficiat.
  We zien elkaar weer eens snel.
  Warme groet.
  Paul Klaver

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WakkerMaker. Gelooft niet alles wat hij denkt!