->>> ikzoekeenmotor.nl <<<-

ikzoekeenmotor.nl

Na ruim 10 jaar bloggen op mijn eigen achternaam, ontdekte ik een paar jaar terug een nieuwe hobby. De in 2014 aangeschafte Zundapp reed veel te hard, waarna het idee ontstond om mijn motorrijbewijs te halen en deze Zundapp brommer om te keuren naar een motorfiets. Tijdens het lessen in 2017 ontdekte ik het plezier van toeren met een motor. Al na enkele lessen wist ik dat dit de nieuwe passie ging worden. Na het behalen van het A-rijbewijs eind 2017 besloot ik dan ook om de Zundapp te verkopen en liep ik letterlijk per toeval aan tegen een prachtige BMW in Zeeland. Ace13.nl heeft deze oude BMW R80R opgeknapt en in februari 2018 is deze heerlijke machine geleverd. Het is een prachtige motorfiets om mee te toeren. Ongelooflijk fijn die balans van een BMW.

In die periode heb ik mij verdiept in alles wat met de motorfiets te maken heeft. Helm, kleding, navigatie en andere accessoires. Muren verzetten, deuren verbreden. Een wereld op zich en iedereen mag door schade en schande vaak wijzer worden. Verkeerde pakken worden soms gekocht, of een prachtige helm blijkt later toch niet zo handig. Er zijn prachtige websites waar informatie te halen is, maar alles begint toch meestal met de aanschaf van een motorfiets die bij jou past. De url was net vrij, het idee was geboren, op een melige zaterdag avond.

Het avontuur begon met: “IK ZOEK EEN MOTOR“. 

En de meesten die motorrijden, kijken altijd wat rond. De gedachte “ik zoek een motor” is niemand vreemd.

🏍
In maart 2019 hebben we  www.ikzoekeenmotor.nl gelanceerd. Het is een gezellige blog met handige en leuke informatie voor iedereen die op zoek is naar een #MOTORFIETS.
🏍
Wil je ons volgen op Twitter? Ga naar https://www.twitter.com/ikzoekeenmotor
🏍
Vind je dit interessant om via Facebook te volgen?
Like dan: https://www.facebook.com/ikzoekeenmotor/

WakkerMaker. Gelooft niet alles wat hij denkt!