Knappers.nl stapt op de motor

ikzoekeenmotor.nl

Na ruim 10 jaar bloggen op mijn eigen achternaam, ontdekte ik een paar jaar terug een nieuwe hobby. De in 2014 aangeschafte Zundapp reed veel te hard, waarna het idee ontstond om mijn motorrijbewijs te halen en deze Zundapp brommer om te keuren naar een motorfiets. Tijdens het lessen in 2017 ontdekte ik het plezier van toeren met een motor. Al na enkele lessen wist ik dat dit de nieuwe passie ging worden. Na het behalen van het A-rijbewijs eind 2017 besloot ik dan ook om de Zundapp te verkopen en liep ik letterlijk per toeval aan tegen een prachtige BMW in Zeeland. Ace13.nl heeft deze oude BMW R80R opgeknapt en in februari 2018 is deze heerlijke machine geleverd. Het is een fijne motorfiets met een lage balans, grandioos om mee te toeren.

In die periode heb ik mij verdiept in alles wat met de motorfiets te maken heeft. Helm, kleding, navigatie en andere accessoires. Muren verzetten, deuren verbreden. Een wereld op zich en iedereen mag door schade en schande vaak wijzer worden. Verkeerde pakken worden soms gekocht, of een prachtige helm blijkt later toch niet zo handig. Er zijn prachtige websites waar informatie te halen is, maar alles begint toch meestal met de aanschaf van een motorfiets die bij jou past. De url was net vrij, het idee was geboren, samen met mijn vrouw, op een melige zaterdag avond.

Het avontuur begon met: “IK ZOEK EEN MOTOR“. 

Motorrijders kijken altijd wat rond. De gedachte “ik zoek een motor” is niemand vreemd.

🏍
In maart 2019 hebben we  www.ikzoekeenmotor.nl gelanceerd. Het werd in eerste instantie een gezellige blog (als hobby) met handige en leuke informatie voor iedereen die op zoek is naar een #MOTORFIETS.

Vanaf januari 2021 is Ikzoekeenmotor.nl een bedrijf van mijn vrouw Betty Knappers. Dagelijks publiceert zij leuke items over de passie voor motoren. Voor motorbedrijven worden er unieke contentmarketing-plannen gemaakt. Het platform is echt bedoeld voor en door motorrijders en voor ondernemers in de motorbranche wordt het een website waar een unieke doelgroep dagelijks terug komt.
🏍
Wil je ons volgen op Twitter? Ga naar https://www.twitter.com/ikzoekeenmotor
🏍
Vind je dit interessant om via Facebook te volgen?
Like dan: https://www.facebook.com/ikzoekeenmotor/

WakkerMaker. Gelooft niet alles wat hij denkt!