High Profile Events en High Profile Locaties gaan zelfstandig verder.

Sinds de start van mijn blog in december 2007 heb ik als hobby-blogger nauwelijks over mijn werk geschreven. Na bijna 17 jaar gewerkt te hebben voor High Profile, wilde ik, gezien het bijzonder nieuws hieronder eens van deze regel afstappen. Uitzonderlijk dus, maar goed, voor de mensen die mij (ook) zakelijk kennen, toch even leuk om te lezen wellicht.

Woensdag 11 april 2012 brengt High Profile B.V. meer focus aan binnen de bedrijfsstructuur. Om klanten nog beter van dienst te kunnen zijn en groei te stimuleren in verschillende deelgebieden gaat High Profile B.V. na 23 jaar verder als twee zelfstandige organisaties: High Profile Events B.V. en High Profile Locaties B.V. De oprichters, René Küchler en Oscar Krechting, geven elkaar volledig de vrijheid om hun specialisme verder uit te bouwen, waarbij beide takken zelfstandig opereren met een eigen directie. 
 
Eigen weg: De directeuren blijven onder het merk High Profile samenwerken, maar de dagelijkse bedrijfsvoering is gesplitst in de twee zelfstandige organisaties. Directeur van High Profile Events B.V., René Küchler, zegt hierover: ‘Het is spannend om na al die jaren van intensieve samenwerking de eigen vleugels uit te slaan, maar het voelt goed. En de constructieve manier waarop we de beslissing hebben gemaakt, geeft rust. Met nieuwe energie zet ik de schouders onder Events.nl, voorheen Highprofile.nl, het platform met de meest complete en relevante informatie over business events.’
 
Directeur van High Profile Locaties B.V., Oscar Krechting: ‘René en ik hebben altijd erg goed samengewerkt. Het is prettig dat we op goede voet blijven staan en elkaar de kans bieden om onze individuele ambities verder na te streven. Samen met mijn zakenpartner, Ronnie Witjes, ga ik de uitdaging aan om High Profile Locaties B.V. dé locatiespecialist van Nederland te maken. Door de focus op locaties kunnen wij onze stevige groeiplannen realiseren.’ 
 
De toekomst voor High Profile: High Profile B.V. heeft de afgelopen jaren een succesvolle transitie gemaakt naar online activiteiten (o.a. Highprofile.nl, Event-jobs.nl, Locaties.nl en Toptrouwlocaties.nl), waar in oorsprong de expertise in print lag. Zowel High Profile Events B.V. als High Profile Locaties B.V. behouden de ingezette koers met een focus op het internet. De website Highprofile.nl verwijst bezoekers naar de verschillende specialismen: Events.nl en Locaties.nl.

Persoonlijke noot nog even van de blogger: Binnen dit plaatje ben ik linksaf gegaan ofwel met Events.nl mee gegeaan. Voor zakelijke vragen, neem gerust contact met mij op via Linkedin.

  Een gedachte over “High Profile Events en High Profile Locaties gaan zelfstandig verder.”

  1. Ik MIS je persoonlijke touch bij dit persbericht!
   Leuk trouwens dat mijn voorgestelde plan van 2 jaar geleden, waarschijnlijk met stof op de kaft…..gewoon nu uitgevoerd wordt. Dat de geliefden dan ook uit elkaar gingen staat niet in mijn versie.

   “alles zal rechtkom”

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *