Psychisch Gezien zoekt panel-leden!

Mensen met aanhoudende psychische problemen gezocht!

Wil jij:
• een beter beeld geven van hoe mensen met aanhoudende psychische problemen wonen, leven en werken?
• je mening geven over actuele kwesties in de zorg?
• je ervaringen delen met zorg en ondersteuning?

Dan is Psychisch Gezien op zoek naar jou! Het panel Psychisch Gezien is namelijk in 2010 opgericht om het leven en het perspectief van mensen met langdurige psychische klachten in kaart te brengen.

Hoe word je lid?
Aanmelden kan gratis en via www.psychischgezien.nl of neem contact op met het panelteam (panel@trimbos.nl/030-2959280). Panelleden ontvangen voor een ingevulde enquête een tegoedbon van 5 euro. Alle gegevens worden vertrouwelijk behandeld en anoniem verwerkt. In november ontvingen alle panelleden een nieuwe enquête met vragen over sociale contacten, participatie, activiteiten én over de plannen die de overheid heeft voor de zorg en ondersteuning van mensen met psychische problemen. Wie op tijd lid wordt, kan nog meedoen aan deze enquête! De sluitingsdatum is halverwege januari 2015.

Meer informatie over het panel Psychisch Gezien?
– ga naar www.psychischgezien.nl
– download de informatiefolder of poster

Mensen met langdurige psychische problemen willen meer werken. Uit een nieuwe peiling van het panel Psychisch Gezien blijkt dat 19% betaald werk heeft en een derde van de panelleden zonder baan graag aan het werk zou willen. Een vijfde ziet echter af van solliciteren vanwege mogelijke reacties van anderen op hun psychische klachten. Zie de factsheet Werk, eenzaamheid en stigma voor een beschrijving van de werksituatie en -beleving van de panelleden.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.