BlogPower.nl, we zijn lekker bezig nog

De plannen voor mijn nieuwe blog zijn gaandeweg wat aan het veranderen.  Toen ik een tijd terug de domeinnaam vastlegde had ik er eerlijk gezegd een ander plan mee, dan dat het nu aan het worden is. Internet is momenteel door alle nieuwe (sociale) media als informatie landschap enorm snel aan het veranderen. Onze kijk op de wereld verandert mee. Wie mij kent weet dat ik een idealistische dromer kan zijn. Maar ik hou ook van doen. Met BlogPower.nl denk ik dat het mogelijk is, om met hulp van andere bloggers die droom te verwezenlijken. BlogPower.nl moet veel meer een blog worden van én voor de bezoeker. Niet alleen “mijn ding” dus. Meer wil ik op dit moment nog even niet kwijt. Ik hou jullie op de hoogte hoor. Hier en op http://twitter.com/BlogPowerNL  Via twitter (o.a.) doe ik inspiratie op voor BlogPower.nl. En kun je de voorbereidingen een beetje volgen. Tot ineens weer!

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *