“Het Kosmisch Plan” en “De zoektocht naar Tao”

Een jaar geleden heeft Paul Smit (vriend en tevens Advaita-fan) een prachtig boek geschreven. Titel: “Het Kosmisch Plan”. Het is op een zeer prettig leesbare manier geschreven, als een interview met Paul. Het zijn 160 pagina’s waarin vele vragen aan bod komen, zoals: Wat is Advaita? Wie ben je werkelijk? Wat is verlichting? Is alles voorbestemd? Hebben we een vrije wil? Waarom is de wereld zoals deze is? – Wat moet ik doen om te ontwaken? Etc.

Onlangs heeft Paul het 1e kinderboek over de Advaita uitgebracht. “De zoektocht naar Tao”. Twee kinderen gaan op zoek naar Tao en komen tijdens hun reis in verschillende situaties terecht. Iedere ervaring brengt hen weer nieuwe inzichten over o.a. schuldgevoel, angst, winnen en verliezen, het nut van tegenstellingen, gemaakte keuzes en onze ware natuur. Als groot kind, heb ik het zelf ook gelezen, en het was genieten….

Paul, heel erg bedankt voor het toesturen van deze laatste editie, met de mooie tekst die je er speciaal voor onze pas geboren kleindochter Carice hebt ingeschreven!

Beide boeken zijn te bestellen via de site van Paul: www.a-dvaita.nl

5 gedachten over ““Het Kosmisch Plan” en “De zoektocht naar Tao””

 1. Lieve lezers,

  Ik ben op zoek naar “Het Kosmisch Plan” van Paul Smit.
  Ik zou het graag willen lezen.

  Lieve groeten
  Sita

 2. Goedenavond,

  Ik ben op zoek naar het boek ‘de zoektocht naar tao’ weet iemand waar ik die kan bestellen?

  Groet,

  Tamara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *