Alleen maar samen, 2012 in!

Alleen maar Samen

Ik kan alleen maar geven
met dat wat Jij Mij geeft

Ik kan alleen maar leven
met dat wat Jij Mij geeft

Dankbaar voor wat Jij
Mij geeft

Zo neem en geef Ik terug
Jij en Ik

Dit gedicht is geschreven door Karin Höhle-Dikken en  ik kwam het tegen op haar website Waking Senses. Karin houdt zich o.a. bezig met “levens- en stervenskunst”. Kunsten die meer met elkaar te maken hebben dan je op het eerste oog zou denken. Mensen die daarin mogelijk het spoor een beetje kwijt zijn, vinden in Karin iemand die een stukje met hen mee wil lopen. Op Twitter loop ik al een tijdje met haar mee, overigens, geheel voor de lol, (gelukkig) zonder iets te kwijt te zijn op dit moment.
Toen ik het gedicht las, gingen mijn gedachten diverse kanten uit. Heerlijk, nog eens lezen… Ervaar het zelf maar. Voor mij is het een gedicht wat een troostende boodschap heeft voor het nieuwe jaar. Als iedereen op de wereld een klein beetje zou begrijpen wat hier staat, en het dan ook nog toe zou passen, tja, dan komt het wel goed met ons in het nieuwe jaar.

Ik wens jullie allemaal een liefdevol 2012 toe! Hartelijke groet, John

Een gedachte over “Alleen maar samen, 2012 in!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *