Verward? – Klem tussen de draaideuren.

Volgens onderzoeksjournalist Stella Braam is er veel mis in de huidige psychiatrie in Nederland. Het kan beter, humaner en met meer perspectief. Daarom schrijft Stella een nieuw boek!

“We lopen allemaal het risico om de regie over ons leven even kwijt te raken. Als je daarnaast al kwetsbaar bent omdat je een psychische ziekte hebt, geen vast dak boven je hoofd of verslaafd aan alcohol en je wordt opgenomen in een psychiatrische kliniek… wat overkomt je dan? En wat gebeurt er als je ‘uitbehandeld’ bent?” Daarover gaat het nieuwe boek met als werktitel ‘Verward? – Klem tussen de draaideuren’ van onderzoeksjournaliste en auteur Stella Braam.

stella-braamStella (hier op Twitter) is vooral bekend door haar laatste bestseller: ‘Ik heb Alzheimer, het verhaal van mijn vader in deze tijd’. Haar nieuwe boek gaat over de zorg voor kwetsbare verwarde mensen in Nederland. Of liever: het ontbreken van zorg. Dat zoekt zij tot op de bodem uit!

Wil jij Stella steunen?

Ga dan naar deze pagina op de website van Braam&Broer en doneer of investeer mee, om dit boek mogelijk te maken. Voorproefjes van haar geplande boek vind je hier.

De komende tijd houden wij je via Knappers.nl op de hoogte over de ontwikkelingen rondom dit spraakmakende en nodige boek. Wil je als bedrijf mee investeren in dit boek, neem dan contact op met Stella.

    Een gedachte over “Verward? – Klem tussen de draaideuren.”

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *