Onze Spaanse koning.

imageDe lezers die mijn blog wat vaker bezoeken weten dat ik iets heb met boxers. Toen we onze vorige boxer Sjaan in april 2013 moesten laten inslapen was ons voornemen om voorlopig geen hond meer aan te schaffen. Even van wat vrijheden genieten. Tot er vorig jaar via Facebook een Spaanse zwerver langs kwam. Heb er hier eerder over geschreven.

Inmiddels hebben we Rex ruim een half jaar in huis. Een echte boxer. De koning van ons huis, Prima reiziger, gemakkelijk om mee te nemen. Heeft eigenlijk maar één probleem: hij heeft moeite met alleen zijn. Wat hij de afgelopen 3 jaren in Spanje allemaal heeft meegemaakt, dat zullen we nooit weten. Wat we wel weten is, dat hij, zodra de zon schijnt, een favoriet plekje in onze achtertuin heeft verworven. In de zon, bij de poort. Daar kan hij liggen met een innerlijke rust en uitstraling om jaloers op te worden.

Hij ligt er alsof hij er jaren eerder al hoorde te zijn. Thuis dus.

 

    Een gedachte over “Onze Spaanse koning.”

    1. Ik vind die boxer van jullie een prachtvent! Hij heeft charisma en straalt zo’n innerlijke rust uit. En wat betreft de zon….onze ruwharige dwergteckel is ook een echte zonaanbidder!

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *