Dreaming about Blondie

Pijn aan je schouder is natuurlijk in de basis onprettig. Toch kan pijn ook een voordeel hebben. Je maakt al slapend een onhandige draai, schiet wakker van de pijn. En dan ineens besef je dat je midden in een bijzondere droom zat. Als ik normaal uitgeslapen of van de wekker ontwaak, lijkt dromenland er al een beetje op te zitten.
Maar, toen ik vanmorgen dus rond een uur of zes door die versleten schouder werd gewekt, besefte ik dat net even aan het dansen was met Blondie. Blondie? Ja die ja, Deborah Harry, in een café in Rucphen. Hoe krijg je het bij elkaar zou je zeggen.
Verder was zo’n beetje de hele familie aanwezig, inclusief mijn vrouw. Ik zag dat ze zich afvroeg wie die bijna 70 jarige blonde vrouw was. (Deborah Harry is van 1 juli 1945).
Nu is mijn vrouw niet jaloers van harte, maar, als ik had gedanst met de Blondie zoals ze, net iets eerder in mijn droom, het café binnenwandelde, tja, dan denk ik dat ze toch iets meer vraagtekens had gekregen.

Ik denk dat je een man, van ergens in de 50 moet zijn, die wellicht nog wel eens op een Zundapp zou willen stappen, om het bijzondere aan deze droom te begrijpen.
Omdat ik Blondie in Rucphen niet ga tegenkomen, denk ik dat ik het maar bij een rit op mijn oude brommer ga houden. Tot de volgende droom.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *