The moment I wake up…

Zo’n zonnig moment, je stapt in je auto, of zet waar dan ook de radio aan. Je hoort dit nummer, heerlijk. Ze vragen me wel eens waar ik blij van word. Welnu, als ik wakker word, en ik hoor ergens dit nummer uit de radio schallen, is mijn dag goed. Ach, dat is ie sowieso vaak, maar laten we maar zeggen dat de dag dan lekker begint.

  Een gedachte over “The moment I wake up…”

  1. Hallo John,

   Tijdje geleden maar nu dan toch weer eens even reageren.
   Ja, heerlijk nummer en een klein (maar groter mag ook) gebedje helpt!

   Voor de avonduren een favoriet nummer van mij, gelinkt aan mijn gmail name lavender! Hoop dat het op deze manier werkt en jij het ook kunt waarderen.
   Een melodie om bij lief te hebben!?

   https://www.youtube.com/watch?v=c4RIPjk6Jh4

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *