Nieuwe versie WordPress

De trouwe bezoeker zal het opvallen dat deze weblog hier en daar wat wijzigingen ondergaat. Deze week bleek namelijk dat mijn blog “op slot” zat. Ik kon niet meer inloggen en er zat niets anders meer op dan alles opnieuw te installeren. De blog draaide op een oude versie van WordPress en het werd sowieso tijd voor een nieuwe versie. Deze nieuwe, 3.3 was toevallig deze maand gelanceerd dus dat kwam mooi uit. Tevens is dit een mooi moment om van lieverlee wat veranderingen door te voeren. Een nieuw logo, wat andere foto’s en de komende tijd ga ik nog wat veranderen aan kolommen en indeling. Mocht er ergens een link niet werken, of iets anders fout gaan, gelieve dit dan even te melden.

Inhoudelijk wil ik meer en meer gaan schrijven in de rubriek “Anti Stigma“. Hierover geef ik binnenkort op een speciale pagina meer uitleg. Kort gesteld: heel wat (groepen) mensen worden gediscrimineerd en krijgen o.b.v. afkomst of handicap een stempel opgedrukt. Hier wil ik iets aan doen om mensen daarvan bewuster te maken. Wordt vervolgd dus.

Het is mijn passie om mijn persoonlijke kijk op de psyche van de mens meer onder de aandacht te brengen. De veranderingen in onze samenleving spelen hierbij een grote rol. Er gaan wellicht enkele nieuwe rubrieken verschijnen om hier wat handiger op in te kunnen haken. Je gaat het vanzelf zien.

Mijn 2e weblog BlogPower.nl zal voorlopig geen bijzondere aandacht krijgen. Dit betekent dat er buiten enkele GastBlogs weinig tot niets nieuws op geschreven zal worden. BlogPower.nl wordt dus even “geparkeerd”. Uitleg aldaar.

Bij deze bedank ik Edwin voor het “redden van Knappers.nl en alle content”. Verder wens ik iedereen een mooie jaarwisseling en vooral een Gezond 2012 toe! Groet, John

4 gedachten over “Nieuwe versie WordPress”

  1. Ik ga je weer volgen natuurlijk en voor komende dagen wens ik je een leuke tijd.
    Vast een heel goed en magisch 2012 gewenst voor jou en de jouwe!
    Groetjes
    Walter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *