“Dood”, als liefde voor het leven

Een van de grootste zangers en liedjesschrijvers die we momenteel in Brabant hebben rondlopen is naar mijn mening JW Roy. Hij heeft momenteel een 6-tal cd’s uitgebracht, en op de cd “Laagstraat 443” uit 2005, staat het nummer “Dood”. Toen ik dit nummer, een paar jaar terug, op een zondagavond op de autoradio voor het eerst hoorde, heeft het mij meteen zo geraakt, dat ik de cd de week erna gekocht heb, en inmiddels alles van JW in huis heb. Maar goed, zijn bekendheid is groeiende in Nederland, logisch, dus, al zoekend op Youtube kom je van alles van hem tegen.
Ook deze opname: http://www.youtube.com/watch?v=e-mgwI25OnM
Schroef je geluid maar eens open, en luister en kijk naar deze prachtige live-opname. Prachtig hoe het nummer “Dood” de mooiste liefdesverklaring aan het leven blijkt. Voor meer info, ga naar www.jwroy.nl

  Een gedachte over ““Dood”, als liefde voor het leven”

  1. Hallo John,

   Vanzelfsprekend kan ik het alleen maar met je eens zijn. Al vind ik de”liefdesverklaring aan het leven” ook in andere nummers van JW terug.
   Met name ook de eenvoud van de teksten en zijn prachtig doorleefde stem spreken mij aan.

   Mijn complimenten ook voor je website. Ik reken mijzelf ook tot de eeuwige zoekers dus ik ga meteen even op zoek naar de achtergronden van de Advaita. Ik vind ook veel in “de kracht van het NU” van Tolle.

   Hartelijke groeten,
   Esther

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.