WieDan.nl

“Ik ben. Vooral Niet, wat ik denk!”

Knappers.nl, een schrijfhobby sinds 2007. Ik geloof niet alles wat ik denk en schrijf soms graag iets op. Over thema’s als vrijheid, psychologie, anti-stigma, filosofie en verder gewoon over wat mij boeit. Een soort verantwoording vind je hier .

 

Werk: Sinds 1985 in diverse verkoopfuncties; sinds 1995 bij High Profile, een multimediabedrijf. Binnen High Profile Events hou ik mij bezig met sales en (online) marketing. Onze portaalsite Events.nl verstrekt informatie over zakelijke evenementen. Voor zakelijk contact, zie LinkedIN.

 

wijzijnmind-logo-twitter-y16veeuk_400x400Tevens ben ik Ambassadeur voor MINDDit is een gezamenlijk initiatief van Fonds Psychische Gezondheid, Korrelatie en het Landelijk Platform GGz. MIND wil psychische problemen voorkomen en mensen die hiermee te maken hebben ondersteunen. Dit gebeurt via informatie, onderzoek en projecten. We voeren actie voor meer aandacht voor psychische problemen en  geven mensen met psychische problemen en hun naasten een stem richting de politiek.

 

Geboren: 1961. Na VWO en dienstplicht gestudeerd aan het Moller Instituut, Tilburg. (Nieuwe Leraren Opleiding). Zonder diploma in 1984 vertrokken; er gaat wel eens wat mis. Als vanzelf het bedrijfsleven ingerold. Kennis delen zat er in, nu op een andere plek.

Getrouwd in 1992 met Betty, mijn engel die in 1990 voorbij kwam, met haar, nu onze 2 kinderen. “Time flies, when you’re having fun.”

Opa sinds 2009, van de mooiste kleindochter van de wereld.

Genieten!!  Wie op deze blog het trefwoord “prulleke” intikt komt vanzelf de liefdesverklaringen tegen.

Het leven heeft mij geleerd dat tegenslagen vooral kansen zijn.
Alles wat je tegenkomt, is je leraar.

Passies: Ik hou van mensen, dieren en natuur. Ben verliefd op de ijsvogel. Zou wat vaker (lees: beter) gitaar willen spelen en verwonder mij graag. Volgens mij is het leven simpelweg een optelsom van de dingen die je dagelijks overkomen. Hoe jij daar mee omgaat, bepaalt of je lol hebt.

Motto: Geniet van deze dag, want die komt nooit meer terug! (met dank aan René)

Interview met mij over mijn vak: website van Rikkert Walbeek: Sales is een vak!

Toen ik met bloggen begon werd ik geïnspireerd door de Advaita Vedanta filosofie. Mijn leraar Rob van Dijk (overleden in 2011; oprichter Advaita.nl) ben ik dankbaar voor het wakker schudden!

Wetenschap: Wat ik schrijf, ben ik zeker niet. Enige zekerheid: Ik Ben! Gedachten die resten, variëren van dwarsdenkend filosoof tot commerciële druktemaker.

Contact ?

Zie: www.knappers.nl/contactreageren/
Of via de sociale media.

Zakelijk contact? Via www.events.nl


Met hartelijke groet, houdoe, John Knappers

PS 1: samen met MIND hebben we dit filmpje gemaakt:

PS 2: In Roosendaal strijden we met velen tegen de plannen voor een MESTFABRIEK. In dit fragment, uitgezonden door Omroep Brabant, leggen we uit, waarom:

 

Een gedachte over “WieDan.nl”

 1. John,

  Goede morgen.
  Hieronder mijn bericht naar je trotse ouders.
  Goed gedaan gisteren.
  Voor vuur,elan en passie.
  En met de juiste woorden.
  Warme groet.
  Paul Klaver

  Aan Riet,Sjef,

  Jullie zoon John.
  Trotse ouders Riet en Sjef voor de buis.
  Geen minuut gemist.
  Wat zijn jullie trots geweest.
  En nog.
  In de voetsporen van politica Riet .
  En in navolging van de passie van Sjef.
  Proficiat.
  We zien elkaar weer eens snel.
  Warme groet.
  Paul Klaver

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Gelooft niet alles wat hij denkt! Bewondert ijsvogels, blote vissen en de blues.