wordt geschreven door iemand die:

- passie heeft voor de Advaita Vedanta Filosofie (nondualiteit) - ambassadeur is voor het Fonds Psychische Gezondheid - Roosendaal een warm en groen hart toe draagt - dwars denkt, maar daar niet alles van gelooft ..............................

5 meest recente berichten

10 laatste lezers reacties

Berichten per rubriek

Pagina’s

Archief

volgen via Sociale Media:

Contact? Rechtsboven.

Wil jij een tekst gebruiken? Of heb jij een andere vraag of opmerking? Reageer dan svp via de pagina "Contact" rechtsboven. Of via mijn sociale media accounts op Twitter of Linkedin (vind je hieronder)

WieDan.nl

“Ik ben. Vooral Niet, wat ik denk!”

 

Knappers.nl, een schrijf-hobby sinds 2007. Ik geloof niet alles wat ik denk, dus schrijf soms graag iets op. Dan ziet het er vaak weer anders uit. Over thema’s als vrijheid, psychologie, anti-stigma en oosterse filosofie en verder gewoon over wat mij boeit. Een soort van verantwoording vind je hier .

 

Werk: Sinds 1985 in diverse verkoopfuncties; sinds 1995 bij High Profile, een multimediabedrijf. Binnen High Profile Events hou ik mij bezig met sales en (online) marketing. Onze portaalsite Events.nl verstrekt informatie over zakelijke evenementen. Voor meer informatie of zakelijk contact, zie LinkedIN.

 

fpglogoTevens ben ik Ambassadeur voor Fonds Psychische Gezondheid. Dit fonds financiert onderzoek en zorgprojecten.
Doel: nieuwe, betere behandelmethoden en daarmee mensen met psychische problemen uitzicht bieden op een beter leven.
Waarom ambassadeur? Zie de kolom, rechts hiervan. Je kunt ook het filmpje onderaan deze pagina bekijken en beluisteren.

 

Nog wat persoonlijke info:

Geboren: 1961. Na VWO en dienstplicht gestudeerd aan het Moller Instituut, Tilburg. (Nieuwe Leraren Opleiding). Zonder diploma in 1984 vertrokken; er gaat wel eens wat mis. Als vanzelf het bedrijfsleven ingerold. Kennis delen zat er in, nu op een andere plek.

Getrouwd in 1992 met Betty, mijn engel die in 1990 voorbij kwam, met haar, nu onze 2 kinderen. “Time flies, when you’re having fun.”

Opa sinds 2009, van de mooiste kleindochter van de wereld.

Genieten!!  Wie op deze blog het trefwoord “prulleke” intikt komt vanzelf de liefdesverklaringen tegen.

Het leven heeft mij geleerd dat tegenslagen vooral kansen zijn.
Alles wat je tegenkomt, is je leraar.

 

Passies: Ik hou van mensen, dieren en natuur. Ben verliefd op de ijsvogel. Zou wat vaker (lees: beter) gitaar willen spelen en verwonder mij graag. Volgens mij is het leven simpelweg een optelsom van de dingen die je dagelijks overkomen. Hoe jij daar mee omgaat, bepaalt of je lol hebt.

Motto: Geniet van deze dag, want die komt nooit meer terug! (met dank aan René)

Interview met mij over mijn vak: website van Rikkert Walbeek: Sales is een vak!

Toen ik met bloggen begon werd ik geïnspireerd door de Advaita Vedanta filosofie. Mijn leraar Rob van Dijk (overleden in 2011; oprichter Advaita.nl) ben ik dankbaar voor het wakker schudden!

Wetenschap: Wat ik schrijf, ben ik zeker niet. Enige zekerheid: Ik Ben!
Gedachten die resten, variëren van dwarsdenkend filosoof tot commerciële druktemaker.

Contact ?


Zie:
www.knappers.nl/contactreageren/
Of via de sociale media (accounts vind je op deze blog)

Zakelijk contact? Via www.events.nl
Met hartelijke groet, houdoe, John Knappers

 

PS: samen met het Fonds Psychische Gezondheid hebben we dit filmpje gemaakt: