IkbenBOOS.nl

Maak van jouw klacht een kans!!

Een nieuw platform waar de “boze burger” zijn verhaal kwijt kan. Ergernissen aan bureaucratie, falende overheid of bedrijven. Gooi het online. Doe er iets constructiefs mee. Blijf niet zitten met deze emotie: “IK BEN BOOS!

De website www.ikbenboos.nl zal ergens in 2018 online gaan. Het wordt geen verzameling van lastercampagnes, maar een online platform waar jij jouw eerlijke verhaal kwijt kunt. Goed onderbouwd, respectvol. Plaatsingen op de site, die beledigend of kwetsend zijn, zullen worden verwijderd. Wij hopen een bijdrage te geven aan een maatschappij waar menselijkheid voorop staat. Boosheid heeft een functie waardoor we er positieve dingen mee kunnen doen. Aan de website wordt nog gebouwd. De plaatsingen verschijnen op www.ikbenboos.nl, op sociale media hebben we gekozen voor Facebook. Heb je nu al ideeën, bijdragen of vragen, we horen je graag. Tot snel, groet, John Knappers.

PS:

Na lancering kwamen er meteen reacties binnen, per mail en messenger. Sommige positief maar ook reacties als: “Jeetje, wat negatief John”, en “Was Ikbenblij.nl” niet leuker?

Natuurlijk is de eerste indruk bij de naam Ikbenboos.nl niet positief. Maar juist omdat er zoveel boosheid is, zowel op internet als in de echte wereld, denk ik dat een platform als IKBENBOOS een bijzondere functie kan krijgen. Als bedrijven en instanties beter leren omgaan met kritiek, kunnen ze van elke KLACHT EEN KANS maken. Een echt “fatsoenlijk platform” waar we de “boze burger” en zijn “ergernis” wat dichter bij elkaar kunnen brengen, tja, wat is daar op tegen?
Even omdenken dus mensen…

WakkerMaker. Gelooft niet alles wat hij denkt!