Het nu, van toen, in het oog van Sjaan.

Bijgaande foto is niet zomaar een prachtplaatje van onze trouwe en trotse boxer Sjaan, die sinds Koninginnedag 2013 over de eeuwige jachtvelden struint. Vorige week vroeg ik aan onze schoonzoon Edwin, of hij deze foto wat kon bewerken. Hij had hem zelf gemaakt tijdens de vakantie in Italië. En er zat een lelijk snotje onder haar oog, enfin, dat mocht van mij eraf. Bij het bewerken van de foto ontdekte Edwin iets moois. Een foto geeft vaak meer prijs dan je misschien in eerste instantie zou vermoeden.

20131215-182623.jpg

Als je op Sjaan haar oog inzoomt (in het originele zware bestand, hier op de blog dus helaas niet te zien) dan zie je de fotograaf (Edwin) gehurkt de foto nemen. Ook zie je de tuinslang, bloembak, zwembad en het witte tafeltje voor het prachtige vakantiehuis in Italië. De foto is gemaakt op 24 juli 2012 om 15:59 uur. Het zeil ligt al op het zwembad.

Alles wat je in het oog van Sjaan ziet, is datgene wat zij op dat moment ook zag.
Zo maar een mooie gedachte, op deze zondag.

Alsof het nu van toen weer even binnen komt.

  Een gedachte over “Het nu, van toen, in het oog van Sjaan.”

  1. Terwijl ik het lees, is onze Bumper aan het rollebollen in haar mand op een onbezorgde wijze manier in die ooh zo interessante wereld, waar wij soms vergeten naar te kijken. Sjaan keek zoals alleen Boxers dat kunnen, gericht met aandacht, attent op elk moment van de dag.
   Mooi John, dank voor het delen!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *