Fender STRATOCASTER 40th Anniversary

(In 2001 ben ik begonnen met gitaar spelen, op een Spaanse akoestische gitaar en moet zeggen, daar waar de verliefdheid ooit begon, eindigt hij ook: akoestisch.)
Toen ik in 2003 een bezoek bracht aan de gitaarwinkel Van Gorp in Roosendaal, even voor een paar snaren, zag ik daar een prachtige electrische gitaar hangen. Puur vanwege het zicht had ik zoiets van wowwww. Toen ik hem hoorde, was ik verkocht.
Uiteraard speelde een ander erop, je begrijpt het.

imageDeze Fender Stratocaster bleek een bijzondere USA uitvoering. In 1994 bestond dit model Fender Stratocaster 40 jaar en vandaar dat men deze “limited edition” op de markt bracht.

De Fender Stratocaster 40th Anniversary. Achterop de gitaar zit een prachtige plaat met de tekst “40 Years…. And still rocking”.
Ik kocht de gitaar, met koffer, strap en snoer kompleet. Als ik er de afgelopen 12 jaar een keer of 20 op gespeeld heb, is ’t veel. Mijn andere Spaanse gitaar hangt aan de muur, pak ik gewoon sneller en electrisch bleek gewoon niet mijn ding.

Wel kwam ik via wat gitaarvrienden er in de loop van de jaren achter hoe bijzonder deze Fender eigenlijk is, en voor velen is het een collectors item. Te mooi om op te spelen, terwijl hij bizar goed klinkt trouwens. Zomaar 2 helden die deze modellen van Fender bespeelden: Buddy Holly en Eric Clapton.

Omdat ik wat geld wil gaan besteden aan een andere hobby, vond ik dit een mooi moment om afscheid te nemen.

Deze unieke Fender STRATOCASTER 40th Anniversary bied ik aan voor een vaste prijs van 1250 euro. (Op Markplaats zou ik hem zetten voor 1500 maar ik heb geen zin in handelaren, en onder de 1250 euro gaat hij gewoon niet weg.)
De koffer, strap en snoer (kabel) horen er uiteraard bij.

Desgewenst heb ik tevens nog los te koop:
– de gitaarstandaard, voor 10 euro.
– een gitaarversterker, ROLAND, Cube30, voor 140 euro.

WIJZIGING BERICHT:

Per 20 juni 2017 is deze gitaar overigens VERKOCHT.
De versterker heb ik nog in de aanbieding trouwens.

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *